Om oss

Vår bakgrund

Ju äldre man blir inser man att tiden är dyrbar och att man inte ska vara rädd för att prova. Att ha en egen butik eller café är något som följt mig sen barnsben och jag ville göra min dröm till verklighet. 

Jag har alltid varit mer kreativt lagd, vilket jag känner mer och mer att jag inte fått utlopp för tidigare. Jag är så otroligt tacksam som har lyckan att faktiskt få fullfölja min barndomsdröm. 

Att jobba med kläder och inredning är något som tilltalar mig extra mycket, så därför vill jag erbjuda ett brett sortiment av både kläder och inredning samt utrustning att ha med sig ut i naturen. Ett utbud för både hem och familj, både tvåbenta och fyrbenta.

Hitta dina favoriter här!

Varma hälsningar från
Evelina, grundare till Wolf & Bear

Wolf & Bear Webbutik

Vi ger tillbaka

Här på Wolf & Bear jobbar vi bara med märken som vi känner att vi kan stå bakom. Kvalitet, bra arbetsförhållanden, miljö och natur är något som vi lägger stor vikt vid. Dessa faktorer är självklart något som vi alltid eftersträvar att leva upp till, i synnerhet med vårat eget märke.

En fascination och beundran för Amerika och dess ursprungs-befolkning är något som speglas igenom i Wolf & Bears eget produktsortiment. Vi tycker det är viktigt att bidra och stötta ursprungsbefolkningen för att bevara dess kultur och traditioner, men även möjligheten till rätten att skaffa sig en utbildning.

Därför vill vi ge en del av intäkterna till dem, där vi känner att vi kan göra nytta och dessutom har möjlighet att följa upp – så att vi ser att det vi bidrar med, tillsammans med er, gör skillnad.

Den resan vill vi självklart att ni ska ta del av tillsammans med oss. Följ oss i sociala medier för att hänga med!